Vés al contingut

Viure per veure

12 febrer 2009

Avui ens hem esmorzat amb les declaracions del governador del Banc d’Espanya, Fernandez Ordoñez, reclamant més flexibilitat laboral i menor cost dels acomiadaments laborals per acabar amb la crisi. És a dir la mateixa recepta que ens ha portat a la crisi per acabar amb ella.

Aquest Sr. podria aplicar-se la recepta a ell mateix, acomiadant-se del càrrec que ostenta, ja que la institució que presideix és tan prescindible actualment com el Ministeri de la Marina per a Andorra. I per ajudar a sortir de la crisi que se’n vagi sense cobrar ni un cèntim d’euro, tant ell mateix com la cort d’endollats amb què segurament compta en la seva institució.

Per què serà que tots els que recepten austeritat per als altres tenen uns sous milionaris?

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: