Vés al contingut

Terroristes i mil vegades bàrbars

6 gener 2009

fosforgaza


Per: Agències / YVKE Mundial/ Aporrea/ inSurGente. –

5 de gener 2009. – Segons va informar avui el diari anglès The Times, l’Exèrcit israelià va escampar ahir grans masses de fum de fòsfor blanc per cobrir l’avenç de les tropes de terra per la Franja de Gaza. “Aquestes explosions produeixen una enorme pluja de fum que blinda a l’enemic perquè les nostres forces puguin avançar”, va declarar un expert en seguretat israeliana al diari londinenc.

Els EUA les van usar a l’Iraq i Europa no va posar grans objeccions ni petites. El desenvolupament capitalista i l’expansió de l’Imperi tenen enormes dosis de terror, del que no escandalitza a Zapatero ni als seus conmilitons de guerra, genocidi i discurs sobre llibertats de mercat, democràcia i drets humans. Clar, a Gaza, els nens no són nens, ni les persones persones. Això només té certificació a New York, Londres, Madrid i Tel Aviv.

El fòsfor blanc pot usar-se legalment només com a cortina de fum en zones de combat, però està prohibit a les zones habitades per civils. El seu ús pot veure’s amb claredat a nombroses fotos d’agències i imatges de televisió des de dissabte passat. Com la que li oferim il·lustrant aquesta informació. Uns posen el terror i d’altres la hipocresia. D’acord al Times, les explosions de fòsfor blanc, que poden causar greus cremades a les persones situades en el seu radi d’abast, tindrien efectes devastadors a la Franja de Gaza, un dels llocs més densament poblats del món. El fòsfor blanc havia estat utilitzat per les forces britàniques i nord-americanes a Iraq, especialment durant la invasió de 2003, ús que va ser àmpliament criticat per organismes de drets humans.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: