Vés al contingut

Sionistes = Nazis Gaza=Gheto de Varsovia

29 Desembre 2008


nenmort1Avui, dia dels Sants Innocents en commemoració i record de la matança de nens portada a cap pel Rei Herodes, sento la gran i enorme vergonya de ser català, espanyol, europeu i fins i tot un ésser humà.
El sionisme internacional, que manté presoners al seu propi país a més d’un milió i mig de palestins que malviuen a la franja de gassa, amuntegats en pocs quilòmetres quadrats, amb una densitat de població de més de 4.200 persones per Km2, estan sent novament assassinats pels hereus d’aquells que van patir a la seva carn les mateixes pors i angoixes.

Però el més sagnant de tot és l’actitud hipòcrita i inhumana dels països europeus, inclòs el nostre, i dels Estats de l’anomenat món civilitzat.
Com poden els governs, aclamats pels mass media servils i pocavergonyes, equiparar el llançament de coets casolans, sense amb prou feines cap capacitat operativa amb el setge constant, els bombardeigs indiscriminats d’un dels exèrcits més ben equipats de món contra la població palestina en general i contra Gaza en particular?

Que ocorreria a qualsevol país de l’anomenat món civilitzat si a una manifestació estudiantil el govern l’enfrontés amb tancs i helicòpters llançant míssils de gran poder destructiu i major eficàcia en assolir el seu objectiu?

I, sobretot, quan parlem de terrorisme, de què estem parlant?
Parlem de mares que no saben mai si el seu fill/a que va sortir al col·legi o a comprar tornarà viu a casa?
Parlem de nens/es morts o mutilats per haver nascut a Palestina, la seva terra, que els va ser robada, pam a pam, pels sionistes amb la col·laboració dels EE.UU. i d’Anglaterra?

I el nostre país?

Que fa el nostre país si no és de palanganero i mamporrero de les polítiques imperials dels EE.UU. oblidant el permanent holocaust del poble Palestí i de camí el dels nostres germans, també refugiats, també perseguits, també massacrats, del Sàhara occidental?

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: