Vés al contingut

28 Desembre 2008

Responsabilitat per governar…?

En l’últim número del butlletí de Convergència, mal dit municipal, i amb el titular de “Responsabilitat per governar“, es diuen tantes barbaritats juntes que seria mereixedor d’un Guinnes.

Es pretén que el govern d’esquerres de la Generalitat és el responsable de més de cinc anys de malbaratament i de mala gestió del nostre Ajuntament, que ha estat incapaç d’assolir-ne ni un sol dels objectius que s’havia plantejat i que s’ha limitat a executar obres ja planificades per l’anterior equip de govern, però amb costos molt per sobre de que hauria de ser raonable.

No volem insistir sobre aquesta qüestió ja que la gran majoria dels ciutadans de Lloret coneixen a hores d’ara la prepotència, el desvergonyiment i la inoperància d’aquest equip de govern, però hem de recordar que des de la nova terminal d’Autobusos fins a l’últim col·legi han estat finançats íntegrament per la Generalitat, com no podia ser menys.

Que les obres insígnies del notre Ajuntament, Centre sociocultural, Teatre i l’Arena, es troben empantanegats en el fang viscós de la incompetència dels nostres gestors. Que la residència esportiva s’ha transformat en una operació, per no anomenar-lo “pelotazo”, immobiliària més que deixa en descobert els motius pels quals el nostre Ajuntament es va assabentar per la premsa dels treballs il·legals a Can Juncadella.

Però hi ha tot un paràgraf que no té desperdici. És el que diu “La prova de la importància d’aquesta necessitat de gestió capaç de la responsabilitat política, la tenim en el nostre municipi amb un Govern de CiU que té reptes i objectius, dirigits a les persones i al progrés econòmic i social, treballant des del consens polític i civil. “

No podem entendre com es pot arribar a ser tan cínic sense sortir al carrer amb careta.
Consens polític? Consens social? Amb qui?
La prova d’aquest consens polític la tenen tots els ciutadans al mateix butlletí, mal dit municipal, en el que els grups de l’oposició poden exposar la seva visió sobre els temes municipals de tant en tant i en un requadre de menys de mitja pàgina mentre que Convergència, que no Unió, ja que ni amb aquest grup hi ha consens, pot disposar de la resta, fins 16 pàgines d’autopropaganda. I aixó sense parlar de TVLloret o altres mitjans de comunicació que sota la fèrria censura de l’equip de Govern decideix que es publica i que no es publica. I com ja ens va avisar el Sr. Alcalde: “A ICV-EUiA ni aigua a partir d’ara”.

El que sospitem és que el nostre Alcalde pretén fer mèrits per escalar llocs i fer punts davant d’un hipotètic i improbable pròxim govern de la Generalitat de Convergència i, aquí sí, Unió.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: