Vés al contingut

El regidor d’urbanisme no s’ha assabentat…o sí

1 Agost 2008

En el ple municipal del passat dia 28 de Juliol la coalició ICV-EUiA, a través del nostre regidor Toni García, va realitzar la següent pregunta a l’equip de govern:
Donat que fa uns mesos varem tenir coneixement de la construcció d’una escala de travesses de fusta de 54 metres de llargada per 1,07 metres d’amplada a la finca de Can Juncadella inclosa en el PEIN de Cadiretes.
Donat que desprès de comprovar-ho in situ ho varem notificar a la Delegació de Medi Ambient de la Generalitat a Girona. Degut a aquesta notificació, els agents forestals es van personar a la finca, fent un informe en detall d’aquesta escala que transcorre fins a la Cala Morisca.
A la Delegació de Medi Ambient van constatar la inexistència de cap permís que autoritzés aquesta construcció, sent del tot preceptiu per trobar-se aquesta finca inclosa en un espai protegit, per la qual cosa iniciarà un expedient sancionador.
PREGUNTEM:
Té l’Equip de Govern de l’Ajuntament coneixement d’aquesta construcció il·legal?
Ha donat permís l’Equip de Govern per fer aquesta obra?
I si no s’ha demanat el permís corresponent, quines accions o mesures pensen prendre per aturar tot aquest seguit d’irregularitats que s’han estat produint darrerament en aquesta finca?
Després de sentir la resposta del regidor delegat de l’àrea d’urbanisme, entenem que el departament que ell dirigeix no va concedir cap permís per a la realització d’aquesta obra, amb la qual cosa estem, novament, davant una actitud de desídia i permissivitat selectiva de dita àrea, i del regidor que l’encapçala, a l’hora de vigilar pels interessos de Lloret.
Una vegada més, des de la nostra coalició, s’ha posat de manifest una altra irregularitat urbanística de les quals el regidor encarregat de vetllar pel compliment estricte de la vigent normativa no s’ha assabentat. O sí?

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: