Vés al contingut

A mena de presentació

1 Agost 2008

Ja fa un temps que Esquerra Unida i Alternativa de Lloret de Mar disposava d’una pàgina web que oferia notícias i documents de política local i general a fi d’orientar a les persones amb sensibilitat d’esquerres i progressista davant de les contínues trampes, mentides i manipulacions dels mitjans de comunicació ordinaris a què estem tots enfrontats. Mitjans que s’han convertit, llevat de molt honroses i escasses excepcions, en purs instruments de propaganda i de fer diners.
Amb el nou acord de coalició a partir de les eleccions municipals del 2007 hem decidit fer una nova pàgina, blog en aquest cas, conjunta on es visualitzi, no tant sols la nostra pròpia opinió sobre temes locals i de política general, si no, sobretot, la fortalesa d’aquesta coalició, el seu encert en el tractament de temes importants per a la població en general i l’actitud permanent de lluita per un canvi social que permeti majors graus de confort i benestar per a la majoria de la població, els treballadors i treballadores, comptant sempre amb la participació activa dels mateixos en la gestió dels seus interessos.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: